Contacto

Filloy Consultors


Travessera de Gràcia, 56 3o 1a
08006 Barcelona

T 934 191 986
F 934 050 220
@ filloy@filloy.com

cerrar

Inici |Sala de premsa | Grupo Castellví

blog

Sala de premsa
Client: Grupo Castellví

El Grup de Comunicació Bassat Ogilvy estrena nova seu en el 22@Barcelona

El Grup de Comunicació Bassat Ogilvy estrena nova seu en el 22@Barcelona

El nou edifici forma part del 22@ Business Park, el complex de negocis més important de Barcelona que està desenvolupant Grupo Inmobiliario Castellví en el districte de la innovació


Com a part de la seva estratègia de reforç de les seves  activitats de negoci en la capital catalana, el Grup Bassat Ogilvy, un de los principals grups de comunicació del nostre país, ha culminat el trasllat a la seva nova seu ubicada en un edifici construït per Grupo Inmobiliario Castellví en el carrer Bolívia, al districte 22@Barcelona. 


La companyia de comunicació aposta així per Barcelona i pel 22@, un districte aglutinador del disseny, la innovació i la creativitat en la ciutat, i dotat d’excel·lents infraestructures. L’edifici de la nova seu corporativa de Grup Bassat Ogilvy suposa la finalització de la primera fase de construcció del 22 @ Business Park, el complex de negocis més important de Barcelona, construït per Grup Castellví en el districte de la innovació.


La nova seu del Grup Bassat Ogilvy a Barcelona ha estat concebuda especialment per  satisfer les necessitats de la companyia, ja què permetrà reforçar molt més la interacció entre les diferents unitats de negocio. 


El nou edifici corporatiu, construït per Grupo Castellví, compta amb 4.500 m2, dels quals tres quartes parts són superfície útil d’oficines. Modern i funcional, està totalment recobert de vidre per fora, de manera que l’activitat creativa podrà beneficiar-se al màxim de l’energia de la llum natural.


Grupo Inmobiliario Castellví inicia la segona fase de construcció del 22@Business Park

El nou complex de negocis, situat al districte 22@Barcelona, 
constarà de 46.000 m2 de superfície

Barcelona, 7 de Juny de 2010.- Grupo Inmobiliario Castellví, el primer i principal grup immobiliari de 22@Barcelona, ha anunciat l'inici de les obres de construcció de la segona fase del 22@Business Park. L'anunci ha coincidit amb la recepció del Premi Quatrium a l'expansió Immobiliària que li ha lliurat el grup Vía.

Aquesta segona fase suposa la construcció d'un conjunt immobiliari format per quatre nous edificis que superaran en la seva totalitat els 46.000 m2 de superfície.

Grup *Castellví ja està finalitzant la construcció de la primera fase del 22@Business Park, un dels complexos de negocis més emblemàtics del districte 22@Barcelona, amb l'edificació de les noves seus corporatives de la Comisión del Mercado de las Telecomunicaciones (CMT), els treballs de la qual està previst que es finalitzin en els propers mesos, i del grup de comunicació Bassat Ogilvy.

Així, la promotora compta al districte de la innovació 22@Barcelona amb una superfície total construïda de 130.000 m2 i que inclou, a més, les seus corporativa de T-Systems i Indra, així com l’Interface Building.

1 de 1